Voor beroepen in de bouw, constructie en installatie is het van belang dat kleding ergonomisch, sterk en robuust is; werkkleding waar je van op aankunt. In ons assortiment vindt u een kledinglijn speciaal voor schilders en functies in de bouw. En daarbij tevens een ruime keuze in doorwerkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Schilderskleding

Schilderskleding

Speciaal voor het vak van schilder bieden wij een complete kledinglijn bestaande uit schilders-worker broeken, polo’s, t-shirts en jack’s. Veel van deze kleding is gemaakt van de oersterke Cordura® stof, die duurzaamheid en slijtvastheid combineert met een licht draagcomfort.
Deze eigenschappen maken de kledinglijn niet alleen voor schilders, maar ook zeer geschikt voor stukadoors en metselaars.

Werkschoenen

Werkschoenen

Verschillende schoenenmerken in ons assortiment zoals Maxguard, Helly Hansen en Bata laten zien dat werk- en veiligheidsschoenen niet alleen uw voeten optimaal beschermen, maar er ook nog mooi uit kunnen zien. Wij selecteerden merken die voldoende aandacht besteden aan de juiste leest en het draagcomfort; want dat is zeker zo belangrijk wanneer u dagelijks veiligheidsschoeisel draagt. Uiteraard zijn onze schoenen in verschillende S-veiligheidsklassen verkrijgbaar.

Werkkleding Bouw

jack-schilder-bouw

Schilders zijn natuurlijk niet de enige beroepsgroep die behoefte heeft aan prettig dragende en slijtvaste werkkleding. Ook voor elektriciens, metselaars, timmerlieden en loodgieters hebben we een kledinglijn beschikbaar. Softshell werkjassen, overalls en werkbroeken zijn uitgevoerd met ergonomische zakken en lussen. In dit type werkkleding werd wederom overwegend cordura® verwerkt; een stof die vanwege zijn sterkte nu zelfs voor legerkleding wordt gebruikt.

PBM

Bescherming

Voor het werken in de bouw leveren wij alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen, of > PBM. Arbowetgeving schrijft in allerlei omstandigheden materiaal voor dat CE-gekeurmerkt is en aan ISO/EN-normeringen voldoet. Waar u twijfel heeft over het juiste middel kunnen wij u een goed advies geven. Tussen 20.000 artikelen in het assortiment vinden wij een passend beschermmiddel, of gaan er voor u naar op zoek.

Uw bedrijfslogo

werkkleding-bedrijfslogo

Uw klanten krijgen van uw bedrijf een professionele indruk wanneer uw vaklieden eenzelfde werkjas, polo of t-shirt dragen dat voorzien is van uw bedrijfslogo. Vaak wordt er daarom voor gekozen om de kleding te laten personaliseren met een > bedrukking of borduring. In ons atelier bieden we verschillende mogelijkheden; voor grote oplagen kan het economischer zijn om te bedrukken met een slijtvast transfer. Zelfs bedrukking met reflecterend materiaal is mogelijk.

Ziet u op deze pagina een artikel niet genoemd? Wij hebben het ongetwijfeld toch!
Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Chaud Devant
Emma Safety Shoes
Tricorp Workwear
Tranemo
Jako
Clipper Corporate
Asko
Sunwill Business
Sioen
HellyHansen
Brams Paris
Le Dub Corporate fashion