Het eigen kledingatelier van Smit & van Rijsbergen hoort echt bij de geschiedenis van het bedrijf. Hier werken uitsluitend goed opgeleide, vakbekwame coupeuses. Zij weten ieder kledingstuk perfect voor u op maat te maken of aan te passen naar speciale wensen.

Maatnemen en kleding aanpassen

Een te lange broek of een te ruim colbert? Niet ieder lichaam is hetzelfde en per merk verschillen ook de maatvoeringen. Onze ateliermedewerkers meten secuur uw bedrijfskleding of uniform aan en maken het op maat. Ook helpen zij u met kledingherstel. Een losse naad? Knoop eraf? Geen gezicht natuurlijk wanneer het bedrijfskleding of een gala-uniform betreft. In het atelier worden dergelijke herstelwerkzaamheden vlot en vakkundig uitgevoerd.

Badges, rangen en onderscheidingstekens

Om een uniforme uitstraling te realiseren is het belangrijk dat badges en bedrijfslogo’s bij ieder persoon op dezelfde plaats aangezet worden. Onze coupeuses houden daarbij rekening met de vorm van het lichaam en de wijze waarop de kleding valt, zodat een logo niet scheef uitkomt wanneer het kledingstuk gedragen wordt. Met dezelfde zorg plaatsen zij ook rangen en onderscheidingstekens op uw uniform.

Bedrijfslogo borduren of kleding bedrukken

Vaak wordt ervoor gekozen om overhemden, blouses of accessoires zoals stropdassen te voorzien van huisstijlelementen. Op verschillende manieren kunnen we bedrijfskleding personaliseren en ‘branden’ met het bedrijfslogo. > Borduren en bedrukken met een slijtvast sealtransfer wordt uitgevoerd in het eigen atelier van Smit & van Rijsbergen

Speciale wensen

Heeft u al ervaring met het dragen van bedrijfskleding of uniform en heeft u specifieke wensen? Geeft u aan bij onze coupeuses hoe u wilt dat een colbert valt, of een pijp iets korter of juist langer gelaten moet worden. Zij geven u graag advies en passen uw kleding naar wens aan.

Verwerkingstijden van losse werkzaamheden

Bij de levering van bedrijfskleding voor uw project plannen wij samen met u alle werkzaamheden voor het opmeten en op maat maken voor iedere individuele werknemer. Het kan ook voorkomen dat uw personeel losse werkzaamheden heeft voor ons atelier. Hieronder vindt u de verwerkingstijden voor de meestvoorkomende werkzaamheden.

Na het aanmeten maken wij met u een afspraak over het moment waarop de aanpassingen klaar moeten zijn. De verwerkingstijd is afhankelijk van de hoeveelheid werk maar doorgaans hebben wij het met 3 werkdagen voor u klaar.

Hiervoor bepalen onze coupeuses eerst de juiste plaats en stand van de badge of het logo op uw kleding, wanneer u het kledingstuk aan heeft. De uitvoering kan binnen 1 werkdag gereed zijn.

Onze coupeuses controleren eerst hoe de tekens het beste geplaatst kunnen worden terwijl u het kledingstuk draagt. Het aanbrengen of wijzigen van rangen en onderscheidingstekens kan vervolgens met 3 werkdagen gereed zijn.

Het hangt sterk van het werk af, maar speciale wensen kosten begrijpelijkerwijze vaak wat meer tijd. Onze coupeuses hebben veel ervaring en overleggen met u wanneer het werk op zijn snelst gereed kan zijn.

Klein herstelwerk zoals het vastzetten van een losgeraakte zoom, aannaaien van een knoop, e.d., hebben wij binnen 1 werkdag gereed. Wanneer de bezetting het toestaat kunt u er zelfs op wachten. Belt u voor de zekerheid wel even met het atelier.

Ons atelier is altijd druk bezet, maar heeft u een dringende reden waarom er haast is bij het werk? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij het met u oplossen.

Een afspraak maken

Heeft u een vraag aan het atelier, of wilt u een afspraak maken voor herstel- of aanpaswerk? Neem direct > contact met ons op:

023 531 0791

Geen-gedoe-garantie

Mocht er eens iets anders verlopen dan gepland, dan lossen wij dit altijd correct op met uw werknemer. Wij noemen dit de ‘geen-gedoe-garantie’. Hiermee nemen we ook de kleine zorgen over uw kledingproject uit handen.

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
Maritiem Instituut
LVLN
ISA
Tata
ESA-Estec
Meldkamer Midden West-Brabant
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland
Amsterdam Boat Cruises
Parnassia Group
GGD Brandweer
Singapore Airlines
Flora Holland
Groninger Seaports
B-Security
Van Loon Cruises
Eurocruise
VR Groningen
CTSN
Recreatie Noord Holland
Nova College
ZNSTD
Brandweer
Meldkamer West Brabant