b2run

Smit en van Rijsbergen B.V. sponsort de B2Run

Smit & van Rijsbergen B.V. uniform – en bedrijfskleding sponsort de B2Run. www.b2run.nl SAMEN ACTIEF… Het B2Run concept •Teambuilding, vitaliteit, fun, relaties en goed doel: 5 vliegen in 1 klap •Start en finish in het stadion •Route 6 km: voor iedereen te doen •Supergave Afterparty met DJ •Diverse categorieën met prijzen voor bedrijven: fitste, snelste,…

eRIC18-Web-336x280banner3

Smit & van Rijsbergen weer op de Exporic 18 en 19 april 2018

Nederland krijgt weer een groot multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 2e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een…

Banner-uitvaart-vakbeurs.jpg

Smit & van Rijsbergen op uitvaartvakbeurs

Van 28 tot en met 30 september staat Smit & van Rijsbergen op de Uitvaart Vakbeurs in de Evenementhallen te Gorinchem. Wij zullen laten zien dat stijlvolle kleding toch modern en functioneel kan zijn. Wij leveren uniformkleding, schoenen, overjassen en hoeden. Ook voor uw horeca kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u nog…

Smit & van Rijsbergen in een nieuw jasje

Onze nieuwe website met webshop is gemaakt volgens de nieuwste technieken, de website is nu eindelijk responsive (geschikt voor tablet, laptop, telefoon en P.C.) Onze grote dank gaat uit naar Michael Kolf van PICADIA, hij heeft enorm veel (extra) tijd en aandacht aan onze website besteed. Bedankt!!! Momenteel staan er ruim 200 artikelen in onze webshop, deze zal steeds verder gevuld gaan worden, dus kijk regelmatig in onze online shop. Voor (grote) aantallen in onze webshop graag prijzen aanvragen.

Beurs-Eric.jpg

Beurs ERIC thema Schoon Werken

Van 2 t/m 4 juni stonden wij op de Internationale Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing, kortweg ERIC. Deze beurs werd voor het eerst gehouden op vliegveld Twente. Bij de Brandweer is arbeidshygiëne een hype aan het worden. Daar wilden wij extra aandacht aan schenken en hadden een achterwand laten maken met het thema “Schoon werken”. Onder deze werknaam wordt er momenteel bij de Veiligheidsregio Flevoland een pilot gedraaid met kleding welke wij geleverd hebben.

Gemeente-Lelystad-Boa

Gemeente Lelystad kiest ook voor onze BOA kleding

De gemeente Lelystad kiest ook voor de BOA-kleding van Smit & van Rijsbergen uniformspecialisten. Zij hebben gekozen voor een compleet pakket met workers, jacks, parka’ s, softshell jassen en vochtregulerende polo’s. Alles geheel volgens de richtlijnen van BEBOA en de VNG.

Brandweerlaars-Haix-Fire Eagle

Uw landelijke dealer van Haix laarzen en schoenen

Smit & van Rijsbergen is uw landelijke dealer van Haix laarzen en (veiligheids) schoenen, uit ons magazijn kunnen wij veel artikelen van Haix uit voorraad leveren. Haix heeft ook zeer grote maten en indien gewenst brede leesten.

Kom langs op de Oudeweg 103 en laat u adviseren over uw veiligheidsschoeisel.

Dé uniformspecialist van Haarlem

Smit & van Rijsbergen is de uniformspecialist van Haarlem, ondanks dat wij door het hele land vertegenwoordigers hebben is onze vestiging in Haarlem op de Oudeweg 103, hier vindt u onze showroom en magazijn. Bent u op zoek naar uniformkleding, bedrijfskleding, (veiligheids) schoenen of pbm’s? Kom langs op de Oudeweg waar wij veel uit voorraad kunnen leveren. De koffie staat klaar!