In bedrijfskleding voor de scheepvaart hebben wij een geschiedenis; 75 jaar geleden fabriceerde Smit & van Rijsbergen in eigen atelier al marine-uniformen en koopvaardij-uniformen voor de grote vaart. Tegenwoordig bestaat ons assortiment uit meer dan 20.000 artikelen, waarin u ook voor elke toepassing in de haven waarbij werkkleding en beschermingsmiddelen nodig zijn, de gewenste oplossing vindt. En veel artikelen leveren we direct uit voorraad.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Uniform koopvaardij

Koopvaardij-uniform

In deze kleding doet uw personeel op de vaart haar dagelijkse werk. Dan staat voorop dat de stoffen duurzaam en comfortabel zijn. Een uniform moet bovendien autoriteit uitstralen en de gratie die past bij een rang. De garen en stoffen voor onze uniformen werden speciaal op deze eigenschappen geselecteerd. In > ons atelier passen wij het uniform op uw maten aan en voorzien het van rang- en onderscheidingstekens.

Werkkleding haven

Werkkleding-haven

Werkkleding voor talloze toepassingen bij werkzaamheden in de haven. Aan onze kleding stellen we hoge kwaliteitseisen wat betreft comfort en duurzaamheid. Bij het werk in de scheepvaart dient kleding goed te beschermen. Voor ons assortiment kozen wij daarom uitsluitend voor drijfpakken, werkbroeken, overalls en werkjassen die aan ISO en EN-normeringen voldoen. Zie ook > werkkleding.

Bescherming

PBM-haven-scheepvaart

Bij het lassen, schilderen, werken met vluchtige stoffen en in de lawaaierige omgeving van de haven of een schip bent u verplicht uw personeel afdoende te beschermen. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen, of PBM, in ons assortiment voldoen aan de strenge normeringen die daarvoor zijn ontwikkeld. Voor vrijwel iedere werksituatie vindt u in dit segment een kostenefficiënte oplossing. Zie ook > PBM.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Bata
Magnum
Beeswift
Chaud Devant
Tranemo
Mascot
Jako
Asko
Fristads
Brams Paris
HellyHansen
Clipper Corporate