Allemaal tevreden klanten

Bij al onze klanten, groot of klein, gaan wij voor 100% tevredenheid

Amsterdam Boat Cruises
B-Security
Brandweer
CTSN
ESA-Estec
Eurocruise
Flora Holland
GGD Brandweer
Groninger Seaports
ISA
LVLN
Maritiem Instituut
Meldkamer Midden West-Brabant
Meldkamer West Brabant
Nova College
Parnassia Group
Recreatie Noord Holland
Singapore Airlines
Tata
Van Loon Cruises
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland
VR Groningen
ZNSTD

Diensten & service

Wie we zijn & wat we doen

Onze roots beginnen in 1935, in de traditie van handgemaakte kleding en uniformen. Met de veranderende vraag van onze klanten breidde het assortiment en ons kennisspecialisme zich in 85 jaar steeds verder uit.

Tegenwoordig mogen we onszelf met recht een totaalleverancier noemen die full-service oplossingen biedt voor al uw behoeften in bedrijfs- en werkkleding.

> meer over ons

Dit zijn allesomvattende termen, en zó is ons assortiment met 20.000 artikelen ook. Van diverse merken leveren wij confectie- en uniformkleding voor dames en heren. Die kunnen we completeren met talloze accessoires om uw huisstijl in de bedrijfsmode aan te brengen: van stopdassen, sjaals, jassen tot naambadges. In andere categorieën leveren we werkkleding en beschermingsmiddelen voor alle mogelijke toepassingen. Mocht u iets onverhoopt niet aantreffen in het assortiment, dan gaan we er bij onze leveranciers naar op zoek.

> meer info

Wij zijn een partner in uw kleinere en grote kledingproject of aanbesteding. Vanwege onze adviezen en kennisdeling; door de full-service oplossingen waarmee wij uw organisatie ontlasten; en met een online tool waarmee wij u kostenefficiënt de controle geven over het kledingbeheer in uw bedrijf.

> meer info

Wij kunnen voor u een geheel naar wens ingerichte webshop maken. In deze webshop plaatsen wij de artikelen die alleen voor uw medewerkers en bedrijf van belang zijn. Verschillende medewerkersgroepen krijgen elk een afzonderlijk pakket en budget. De orderhistorie en resterende budgetpunten zijn makkelijk in te zien voor zowel uw medewerkers, uzelf en/of de kledingbeheerder.

> meer info

Smit & van Rijsbergen beschikt over een eigen atelier, wij werken alleen met gediplomeerde en ervaren coupeuses. Zij voorzien uw kleding van de relevante rangonderscheidingstekens voor bijvoorbeeld een piloot of kapitein. Onze coupeuses passen vakkundig de kleding aan uw maat aan, doen aanpassingen als tailleren, mouwen verlengen en verkorten. Pantalons innemen en uitleggen en het aanbrengen van badges is voor hen dagelijkse routine.

> meer info

In het atelier kan de bedrijfskleding voorzien worden van uw bedrijfslogo en/of huisstijlkenmerken door middel van borduring of bedrukking. Daarmee wordt bedrijfskleding echt een onderdeel van de corporate identity van uw bedrijf. Wij adviseren u graag over bovenstaande mogelijkheden, en ook voor advies over de belastingwetgeving omtrent kleding met bedrijfslogo bent u bij ons aan het juiste adres.

> meer info

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791