Onze BOA kleding voldoet geheel aan de richtlijnen van de VNG en BEBOA. Wij leveren een compleet pakket kleding inclusief het nette BOA uniform met de kortst mogelijke levertijd: direct uit voorraad.

> Aan deze voorschriften voldoet onze BOA kleding

BOA-uniform

BOA_uniformkleding

Naast het BOA uniform met accessoires zoals emblemen, riemen, mutsen en handschoenen, stelden wij speciaal voor handhavers in opleiding een voordelig kledingpakket samen van duurzame, net zo prettig dragende stoffen.

BOA schoenen

Boa_Schoenen

Juist wanneer u tijdens het werk speciale schoenen draagt, is comfort en passing van groot belang. Daarom bieden wij een grote keuze aan merken BOA-schoenen zoals: Crispie, Magnum, Mephisto en Haix.

BOA Groengebieden

Groengebieden

In dit segment vindt u ook kleding voor de BOA groengebieden en werkkleding voor de groenvoorziening: groene commandotruien, broeken, overhemden, en dergelijke.

Accessoires

BOA_overige

Een BOA uniform is niet compleet zonder al het nodige toebehoren. Bij de uitrusting van de BOA leveren wij allerlei accessoires voorzien van het BOA logo, zoals riemen, vesten, epauletten, schuifpassanten en een bonnenomslagboek. Uiteraard zijn die niet alleen in een kledingpakket, maar ook los te bestellen.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of bezoek de > Online Shop

023 531 0791

Sunwill Business
Brams Paris
Jako
James & Nicholson
Mullion
Le Dub Corporate fashion
Sioen
Asko
Haix
Tricorp Workwear
Hakro
Clipper Corporate