In de luchtvaart begreep men al vroeg hoe belangrijk representatieve kleding van personeel is voor het corporate image van een bedrijf. Al sinds 1935 is Smit & van Rijsbergen leverancier van uniformen voor piloten, cabin crews en grondpersoneel. Ook beschermende werkkleding en veiligheidskleding die door crews op de grond en bij vrachtafhandeling worden gedragen zijn inmiddels onderdeel van ons brede assortiment.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Pilotenuniform

Pilot-uniform

Mooie garens en duurzame stoffen staan garant voor de uitstraling van onze luchtvaartuniformen en bijpassende pilotenpetten. Het uniform wordt door ervaren coupeuses perfect aan de lichaamsmaten van uw crew-leden aangepast. In het > eigen atelier worden ook wings en de rangonderscheidingstekens vakkundig aangebracht. En uw voeten vinden tussen de diverse schoenenmerken in onze collectie altijd de juiste leest.

Attendant uniform

Flight-Attendent

Een flight attendant moet zich prettig voelen in zijn of haar bedrijfskleding om de service van de luchtvaartmaatschappij professioneel uit te kunnen dragen. Wij verzorgen modieuze uniformen waarbij we door kleurgebruik en met accessoires de vertaling maken van de huisstijl van de airline naar representatieve kleding voor uw cabin crew en grondpersoneel. Voor het > maatnemen van uw personeel komen wij bij u langs en eventuele aanpassing van de kleding geschiedt in ons eigen atelier.

Werkkleding crews

Werkleding-Crew

Zaken als > gehoorbescherming en goede zichtbaarheid is bij het werken tussen rollende vliegtuigen en bagagewagens van groot belang. Speciaal voor de toepassingen van werkkleding in de luchtvaart stellen wij pakketten samen die voldoen aan veiligheidsnormen en specifieke regels die gelden op de luchthaven. Daarnaast zorgen we dat uw crews met onze thermokleding en waterdichte werkkleding in allerlei weersomstandigheden comfortabel hun werk kunnen blijven doen.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Bata
Hakro
Jako
Rovince
Tranemo
Clipper Corporate
Mullion
HellyHansen
Tricorp Workwear
Sioen
Emma Safety Shoes
Mascot