Bedrijfskleding voor uw personeel is als een verlengstuk van de waarden en identiteit van uw bedrijf. Met een borduring van het bedrijfslogo geeft u die kleding een stijlvolle, net zo representatieve identiteit. Voor het ‘branden’ van kleding in grote oplagen en voor andere gebruiksdoelen, kan het kostenefficiënter zijn om de kleding door ons te laten bedrukken.

Borduren bedrijfslogo

Een dicht geborduurd logo is een stijlvolle oplossing voor de ‘branding’ van uw bedrijfskleding. In ons > atelier kunnen wij de kleding rechtstreeks inborduren met uw logo. Om uw huisstijl zo exact mogelijk te benaderen zijn daarvoor bijna alle kleuren beschikbaar. Volvlakken worden geheel dicht geborduurd met een mooie, fijne steek en zelfs kleurverloop is mogelijk.
Indien u kiest voor een borduring zullen wij eerst een voorbeeld borduren en pas na uw goedkeuring overgaan tot het verzorgen van de gehele productie.

Kleding bedrukken

Een andere optie is om kleding te voorzien van een heattransfer, ook wel: sealembleem. Het embleem wordt door middel van hitte en druk op uw kleding geperst. Dit gebeurt in full color en de kleding kan hiermee zelfs met zilverkleurig reflectie materiaal worden bedrukt.
In geval van speciale toepassingen of bij grote oplagen kan deze wijze van het aanbrengen van een logo kostenefficiënter zijn. Bij de keuze voor borduren of bedrukken moet u ook rekening houden met een verschil in slijtvastheid tussen een sealembleem en een borduring.

Badges, rangen en onderscheidingstekens

Naast borduren en bedrukken zijn badges een derde mogelijkheid om kleding een identiteit te geven. Voor een uniforme uitstraling is het belangrijk dat badges en bedrijfslogo’s bij ieder persoon op dezelfde plaats aangezet worden. Onze > coupeuses houden bij het aanbrengen rekening met de vorm van het lichaam van de drager en de wijze waarop de kleding valt, zodat een logo niet scheef uitkomt wanneer het kledingstuk gedragen wordt. Behalve badges plaatsen zij ook de toepasselijke rangen en onderscheidingstekens op het uniform.

Belastingwetgeving bedrijfskleding met logo

Wist u dat belastingwetgeving in vele gevallen een kostenvoordeel oplevert wanneer u bedrijfskleding van een huisstijl of logo voorziet? > Vraag ons naar de regelgeving!

Afhankelijk van uw toepassing, kan het beter zijn te borduren, bedrukken of te werken met badges. Wij delen daarover graag onze ervaring en geven > advies waar u iets mee kunt! Bel ons:

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
Tata
Parnassia Group
Singapore Airlines
GGD Brandweer
LVLN
VR Groningen
Van Loon Cruises
Brandweer
Meldkamer Midden West-Brabant
B-Security
ESA-Estec
Flora Holland
Nova College
Amsterdam Boat Cruises
Recreatie Noord Holland
Groninger Seaports
Maritiem Instituut
ZNSTD
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland
ISA
CTSN
Eurocruise
Meldkamer West Brabant