De kledingbehoefte in en om de brandweerkazerne en op de blusplaats is breed en divers. Iedere situatie vraagt kleding en bescherming die andere eigenschappen heeft, of aan verschillende veiligheidsnormeringen voldoet. Met het brede en diepe assortiment dat wij voeren hebben wij voor iedere kledingwens van het corps een pakketoplossing, grotendeels direct uit voorraad!

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Brandweeruniformen

Brandweer-Uniform

Een brandweeruniform dient het gezag uit te stralen dat past bij uw rang en bovenal: prettig zitten. Voor uw uniformkleding kiezen wij daarom duurzame, kwalitatief hoogwaardige garens. In ons eigen atelier wordt uw kleding perfect passend gemaakt en voorzien van de gewenste rang- en onderscheidingstekens. Onder onze topmerken schoenen vindt u altijd wel een leest die bij uw voetvorm past.

Brandweerpakken

Brandweerpakken

Brandweerpersoneel wordt in het werk blootgesteld aan de grootste gevaren. Onze eigen bluskleding-lijn is duurzaam en ijzersterk: bluspakken, brandweerhelmen, handschoenen en brandweerlaarzen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het brandweerpak laat bovendien voldoende bewegingsvrijheid. Onze bluskleding is voorzien van een Gore-Tex® membraan waardoor een maximale ademende werking en 100% waterdichtheid wordt gegarandeerd.

Brandweerlaarzen

Brandweer_Schoenen

Onze bluslaarzen van het gerenommeerde merk Haix zijn welhaast een categorie apart. Ook deze brandweerlaarzen zijn uitgevoerd met een Gore-Tex® membraan. De laarzen bieden optimale bescherming en maximale stabiliteit. In ons assortiment vindt u een keuze uit verschillende modellen, met en zonder zaagbescherming klasse II.

Kazernekleding

Kazerne-kleding

In deze categorie valt alle kleding die nodig kan zijn in het werk op en om de kazerne: werkoveralls, (vlamvertragende) werkbroeken, caps, sjaals en mutsen, werkhemden, commandotruien, werkhandschoenen, brandweer T-shirts, polo’s en sweaters, en natuurlijk veiligheidsschoenen.
Zie hiervoor eventueel ook de categorieën > Werkkleding en > PBM

Sportkleding

Sportkleding

Uw personeel vraagt modieuze sportkleding en -schoenen die comfortabel zitten en goede vochtregulerende eigenschappen bezitten. Daarnaast moeten shirts en broeken duurzaam bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en wassen. Al deze eigenschappen vonden we bij de innovatieve sportkledingmerken die wij in het assortiment voeren, zoals: Puma, Jako, Rucanor en Speedo.

Logo borduren

Brandweer_Monsteringen

Ook de gangbaar gedragen kleding van brandweerpersoneel in functie is bepalend voor de uitstraling van het corps. In het assortiment vindt u een keur aan artikelen dat voorzien is van het brandweerlogo: van commandotruien en stropdassen tot baseballcaps en transfer- emblemen. Tevens verzorgen wij de > borduring of bedrukking van het logo op kleding.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Magnum
Rovince
James & Nicholson
Emma Safety Shoes
Clipper Corporate
HellyHansen
Sunwill Business
Elten
Mullion
Sioen
Le Dub Corporate fashion
Haix