Om bij risicovol werk de kans op uitval door letsel aan handen, voeten, ogen en oren zoveel mogelijk te verkleinen, helpen wij u met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, of PBM. In het kader van de Arbo-wetgeving leveren wij materiaal dat CE-gekeurmerkt is en aan de relevante ISO/EN-normeringen voldoet. De meeste PBM kunnen wij direct leveren.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Oogbescherming

PBM-oogbescherming

Veiligheidsbrillen, overzetbrillen, lasbrillen en ruimzichtbrillen zijn allerhande middelen die de ogen van uw medewerker beschermen tegen stof, slijpspatten, gevaarlijke vloeistoffen en infrarode straling. Onze PBM voor de ogen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen als polycarbonaat of gehard glas en, waar van toepassing, voorzien van een anti-fog coating. Natuurlijk zijn alle middelen voorzien van het CE-keurmerk.

Hoofdbescherming

Bescherming

Bouwhelm, helm met korte klep, of een stootpet; de keuze in helmen is groot. Vraag ons wat het beste past bij uw toepassing! In de selectie van de merken die wij leveren besteden we speciale aandacht aan draagcomfort. We vinden het belangrijk dat uw medewerkers niet onbeschermd werken omdat het beschermingsmiddel niet prettig zou zitten. Ook accessoires als een helmmuts, oorkappen of gelaatsmasker hebben wij op voorraad.

Handbescherming

PBM-Handbescherming

Het meeste gevaarlijke werk doe je nu juist met je handen. Voor de verschillende gevaren-categorieën leveren wij handschoenen die beschermen tegen zuren, hitte en elektriciteit, of snijbestendig zijn. We kozen in het assortiment voor handschoenen met een goede ergonomie en vingergevoeligheid. Wij bieden merken met verschillende pasvormen; voor veilig werken is het immers belangrijk dat een handschoen goed aansluit.

Gehoorbescherming

PBM

Gehoorschade door lawaai op de arbeidsplaats is één van de belangrijkste beroepsziektes. Bij het werken met een geluidniveau boven de 80dB bent u als werkgever verplicht maatregelen te nemen. Om uw medewerker de juiste bescherming te bieden leveren leveren wij alle soorten gehoorbescherming: oorpluggen, oordopjes, gehoorkappen en otoplastieken.

Veiligheidsschoenen

607003 Nevada Mid

Verschillende toepassingen vragen verschillende typen schoenen en laarzen. Denk aan een lage veiligheidsschoen met stalen neus voor iemand die in het werk vaak moet knielen, of een waterdichte veiligheidslaars voor het werken in een natte omgeving. Ieder merk heeft vervolgens een eigen leest en kenmerken. Wij kozen daarom voor gerenommeerde merken die draagcomfort en beschermende functie optimaal combineren.

Beschermende kleding

Beschermende-kleding

In ons grote assortiment ook allerlei andere PBM die bijvoorbeeld het gelaat beschermen of een zaagbroek die beschermt tijdens het werken met een kettingzaag. Antistatische overalls, vlamdovende werkkleding en signaalkleding kunnen door ons gepersonaliseerd worden met uw bedrijflogo door middel van > borduring of bedrukking. Zelfs een reflecterende bedrukking met een sealtransfer is mogelijk.

Smit & van Rijsbergen is kennisexpert op gebied van PBM, wetgeving en normering. > Laat ons weten voor welke toepassingen in uw project u beschermingsmiddelen zoekt; wij delen graag onze kennis en geven u vrijblijvend advies.

Ziet u op deze pagina een artikel niet genoemd? Wij hebben het ongetwijfeld toch!
Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

Chaud Devant
Fristads
James & Nicholson
Sioen
Emma Safety Shoes
Le Dub Corporate fashion
Elten
Brams Paris
Bata
Beeswift
Rovince
HellyHansen