Richard van der Plas

Richard van der Plas

binnendienst

E-mail: richard@uniformspecialisten.nl
Telefoon: 06 22608551

Richard van der Plas (DGA) werkt sinds 1999 bij Smit & van Rijsbergen B.V. en kent alle ins-en-outs van het product en de markt. Wanneer hij niet op pad is voor het beheer van zijn eigen klantenportfolio, is Richard degene die u het meest zult aantreffen in de binnendienst. Ook het management over het atelier, inkoop, personeel, marketing en logistieke zaken behoren tot zijn takenpakket.

Paul van Schie

Paul van Schie

buitendienst

E-mail: paul@uniformspecialisten.nl
Telefoon: 06 53248170

Paul van Schie (DGA) is al meer dan 40 jaar in dienst bij Smit & van Rijsbergen B.V. Hij vertegenwoordigt daarmee niet alleen een indrukwekkende hoeveelheid productkennis, maar ook ervaring met de processen die in bedrijven rond kledingbeheer spelen. Paul is vaak onderweg voor zijn klantenportfolio en taken in de buitendienst. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor sales, financiële zaken, relatiemanagement en inkoop.

Het team

In 2013 maakten Richard en Paul samen een weloverwogen keuze om Smit & van Rijsbergen B.V. over te nemen van de laatste Van Rijsbergen. Op weg naar een 100-jarig bestaan, zetten zij met nieuw elan het succes van een geweldig bedrijf voort.

En dat kunnen zij natuurlijk niet zonder een gedreven team van binnendienstmedewerkers, coupeurs en coupeuses, administratieve krachten en logistieke doorwerkers.
Onder leiding van Paul en Richard gaan zij voor 100% tevredenheid!

Onze partners
Magnum
Ledub
Mascot
Sioen
Elten
Fristads
Asko
Craft
HAIX
Chaud Devant
Helly Hansen
Bata

Neem > contact op met de klantenservice voor een afspraak, of bel ons direct:

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
Tata Steel
Zaanstad
GGD Brandweer
Meldkamer Noord Nederland
Maritiem Instituut
Flora Holland
GVB
Brandweer
Groninger Seaport
Maastricht Aachen Airpoort
Heineken
Recreatie Noord Holland
De Fryske Marren
Veiligheidsregio Groningen
BP
Philips
Parnassia Groep
Veiligheidsregio Flevoland
 • Met de online kledingbeheer-tool hebben onze afdelingshoofden zelf controle over hun bestellingen en kledingbudget. Onze besteladministratie is enorm ontlast sinds we bij Smit & van Rijsbergen een eigen webshop hebben.

  Henk Deelstra
  Kleding coördinator
  GVB Amsterdam
 • Smit & van Rijsbergen is voor onze veiligheidsregio al jarenlang leverancier van kleding en schoenen. Constante kwaliteit, korte levertijden en een uitstekende aftersales maken hen een betrouwbare partner. Wat ons betreft blijft deze relatie nog lang bestaan!

  Rense Ruiten
  Beheerder Team Materieel & Logistiek
  Veiligheidsregio Flevoland
 • De brandweer-wereld wordt nog steeds gedomineerd door mannen. Het was ooit lastig om goed passende kleding te vinden voor de vrouwen in ons corps. Maar niet bij Smit & van Rijsbergen, zij hebben diverse kledingstukken in damesmaten en -modellen op voorraad.

  Gerrit Combee
  Logistiek team
  Brandweer Schiphol
 • Onze medewerkers van de interne beveiliging werken graag in slijtvaste uniformen- en bedrijfskleding. Met Smit & van Rijsbergen stelden we een robuust en duurzaam kledingpakket samen, dat zij voorzien van ons bedrijfslogo en beveiligingsembleem.

  Raymond Bosboom
  Kleding coördinator Beveiliging
  Parnassia Groep