Smit & van Rijsbergen is al jaren een betrouwbare leverancier van kleding voor organisaties in de uitvaart branche. Begrafenisondernemingen vinden in onze collectie een complete kledinglijn met accessoires voor zowel dames als heren: stijlvolle kostuums en een uitgebreide keuze uit stoffen en modellen. Ons atelier past de kleding op de maten van uw medewerkers aan en personaliseert de uitvaartkleding eventueel met uw bedrijfslogo.

Begrafenisondernemer of manager in de uitvaart branche? Wij nodigen u uit om onze collectie te komen bekijken. Laat ons met u meedenken over de keuze voor een stijlvol ensemble: neem > contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Uitvaart kostuum

uitvaart-kostuum-dames

Een begrafenisondernemer gaat stijlvol gekleed met de kostuums uit onze kledinglijn speciaal voor de uitvaart branche. In deze lijn ook speciaal gesneden kostuums voor dames. Mooie, duurzame garens geven het kostuum cachet zonder opzichtig te worden. Voor een professionele uitstraling nemen wij van uw medewerkers nauwkeurig de maten, zodat vakkundige coupeuses in > ons atelier de kleding perfect passend kunnen maken.

Accessoires

hoed-dof-grijs

Onze kledinglijn voor medewerkers van uitvaartondernemingen is compleet. Dat wil zeggen dat we in dezelfde lijn ook alle mogelijke accessoires leveren om een kostuum te completeren: hoeden, handschoenen, stropdassen, et cetera. Het gebruik van accessoires biedt ook mogelijkheden om iets van de huisstijl van de onderneming in het kledingpakket te verwerken. Het subtiel > borduren van het bedrijfslogo behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Schoenen

Uitvaart

Een stijlvol kostuum is niet compleet zonder een net paar schoenen. Uw medewerkers doen hierop de hele dag hun werk. Daarom selecteerden wij voor ons assortiment gerenommeerde schoenenmerken die aandacht hebben voor draagcomfort zonder stijl uit het oog te verliezen. Ieder merk heeft zijn eigen leest, uw medewerkers kunnen dus altijd wel een schoen vinden die goed op hun voet past.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Magnum
HellyHansen
Beeswift
Sunwill Business
Bata
Clipper Corporate
Chaud Devant
Tricorp Workwear
Asko
Haix
Fristads
Mascot