De bedrijfs- en werkkleding van personeel met een ‘poortfunctie’ zoals een portier, receptioniste of beveiliger, dient autoriteit, correctheid en zorgvuldigheid uit te stralen. Speciaal voor deze functies bieden wij een collectie van nette colberts, gilletjes, parka’s en worker broeken, eventueel voorzien van uw logo. En voor security-medewerkers die aan potentieel geweld zijn blootgesteld, ook allerlei beschermende middelen. Verreweg de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Security uniformen

bedrijfskleding_beveiliging_unifomren_security

Stijlvol en duurzaam, dat zijn de kenmerken van onze collectie uniform- en bedrijfskleding voor receptie en beveiligers. Fijne, slijtvaste garens en een goede pasvorm zorgen voor de professionele look van uw medewerkers. Indien nodig maken wij de kleding in het > eigen atelier perfect op maat. Wanneer u dit wenst, kunnen wij de kleding ook van een mooie borduring van het beveiliging embleem en > bedrijfslogo voorzien, of bedrukken met een hoogwaardige sealtransfer.

Security schoenen

Security-schoen

Nette schoenen zijn natuurlijk onderdeel van een mooi bedrijfsuniform. In het assortiment voeren wij diverse merken dames- en herenschoenen met een eigen pasvorm, zodat uw medewerker altijd wel een leest vindt die prettig draagt. Voor beveiliging en security leveren we ook speciaal schoeisel: combat schoenen en tactical boots met een goede grip waarmee een beveiliger snel kan reageren en in actie op stabiliteit kan vertrouwen.

Accessoires

Security-vest

Uw bedrijfskleding kunnen we completeren met allerlei accessoires waarmee wij bovendien de huisstijl van het bedrijf in de kleding van uw werknemers kunnen doorvoeren zoals: veiligheidsstropdassen, sjaals, metalen beveiligings V-tjes, jacks, etc.
Verschillende beschermingsmiddelen maken het werken in een potentieel gewelddadige situatie veiliger, denk bv. aan kogel- en steekwerende vesten.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Asko
Beeswift
Bata
HellyHansen
Clipper Corporate
Sioen
Chaud Devant
Sunwill Business
Tricorp Workwear
Haix
Emma Safety Shoes
Magnum