Hoe groter uw project bedrijfskleding, hoe meer efficiency-winst er is te behalen door gebruik te maken van onze online bestel- en beheer tool. Speciaal voor uw project richten wij een webshop in die alleen voor uw bedrijf toegankelijk is. Geen gedoe meer met bestelbonnen die uw inkoopafdeling onnodig belasten, en toch houdt u de volledige controle over het budget.

Uw eigen webshop

In deze webshop plaatsen wij alleen díe artikelen die voor uw medewerkers en uw bedrijf van belang zijn. Uw personeel krijgt een persoonlijk inlogprofiel waarin onder andere hun eerder genomen maten zijn opgeslagen. De medewerker bestelt vervolgens zelf de kleding, beschermingsmiddelen en accessoires aan de hand van een budgetpuntensysteem. Wij verzorgen de verdere logistieke afhandeling van de bestelling.

Budgetcontrole

Méér dan alleen een webshop, is de tool ook een middel om uw inkopers of afdelingshoofden controle te geven over het budget. Per groep, afdeling of per medewerker bepaalt u het te besteden puntenlimiet. Of u stelt per groep of medewerker een specifiek kledingpakket samen dat zij zelf kunnen afroepen in de webshop. Van iedere medewerker maken we vervolgens het orderverleden en de resterende punten op het budget inzichtelijk.

Managementinformatie

Aan de hand van de rapportages uit het systeem kunnen uw bevoegden zich verantwoorden over hun budget, denk aan: bestedingen per afdeling, per werknemer, of een orderoverzicht per maand. Uw crediteuren afdeling kan dankzij de uitgebreide management informatie eenvoudig onze facturatie aan de orders koppelen. Alle betrokken afdelingen worden op deze manier enorm ontlast.

Vraag ons vrijblijvend om een demonstratie! Eén van onze medewerkers komt bij u langs om de voordelen van het bestelsysteem te presenteren en deelt graag onze ervaring in het beheer van grote kledingprojecten met u.

Neem > contact met ons op voor een afspraak, of bel direct:

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
Eurocruise
Meldkamer West Brabant
Singapore Airlines
B-Security
LVLN
Groninger Seaports
Van Loon Cruises
Meldkamer Midden West-Brabant
Brandweer
ISA
Nova College
ESA-Estec
Flora Holland
ZNSTD
Tata
Amsterdam Boat Cruises
VR Groningen
Recreatie Noord Holland
Parnassia Group
CTSN
GGD Brandweer
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland
Maritiem Instituut