Uniforme kleding is niet alleen maar representatief en herkenbaar; het is een verlengstuk van de waarden van uw bedrijf, instelling of publieke functie. De keuzes die u in bedrijfskleding maakt, zijn dan ook net zo belangrijk als de keuzes voor bijvoorbeeld een huisstijl. Al sinds 1935 zijn uniformen ons specialisme en is het een plezier om u te helpen bij uw keuzes.

Uniformen

Koopvaardij-uniform

In het maken van uniformkleding hebben wij onze roots. Veel uniformkleding wordt tegenwoordig samengesteld met bestaande kledingmerken. Met enige trots kunnen we zeggen dat wij ook nog steeds in staat zijn om uniformkleding vanuit de basis te ontwikkelen. Naast de kleding zelf, zijn in ons diepe assortiment ook alle accessoires beschikbaar. Denk dan niet alleen aan overhemden en schoenen, maar ook aan bijvoorbeeld armkoorden en petten. Heeft u wensen voor artikelen welke niet in ons uitgebreide pakket zitten, dan gaan we er naar op zoek. In het > eigen atelier worden door vakkundige coupeuses de relevante rangen en onderscheidingen aangebracht.

Corporate Fashion

SvR-CorporateFashion

Het is onze uitdaging om uw huisstijl succesvol door te voeren in representatieve kleding voor uw personeel, -kleding die zij bovendien graag dragen. Voor onze collectie selecteerden we daartoe diverse kledingmerken die voor zowel dames als heren eigentijds design leveren en legio accessoires die een ‘look’ kunnen completeren: van naambordjes, jassen en onderkleding tot de schoenen. Op basis van uw huisstijl stellen we complete kledingpakketten samen met alle gewenste accessoires. Waar de pasvorm van een merk niet voldoende aansluit op de lichaamsmaten van de drager, wordt de kleding in ons > eigen atelier op maat gemaakt.

Werkkleding & PBM

PBM-haven-scheepvaart

Werkkleding is een bijzondere vorm van bedrijfskleding met een specifieke functie. Vaak gelden daarvoor allerlei Europese veiligheidsnormeringen (ISO/NEN) en, afhankelijk van de toepassing, wellicht aanvullende eisen van de werkgever. Dat geldt ook voor de > persoonlijke beschermingsmiddelen waarmee uw personeel gevaarlijk werk doet. Smit & van Rijsbergen heeft zich er de afgelopen decennia op toegelegd een expert te worden op dit gebied. Naast de keuze voor het juiste materiaal (waar moet de stof tegen kunnen), zorgen wij voor > kleding en middelen die door uw medewerkers graag gedragen wordt; want slecht draagcomfort mag in onze ogen nooit reden worden om onbeschermd te werken.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
GGD Brandweer
Meldkamer Midden West-Brabant
CTSN
Maritiem Instituut
Tata
Van Loon Cruises
Nova College
ISA
Groninger Seaports
Flora Holland
B-Security
Amsterdam Boat Cruises
Parnassia Group
Eurocruise
Veiligheidsregio Amsterdam Amstelland
Brandweer
ESA-Estec
Singapore Airlines
VR Groningen
Meldkamer West Brabant
ZNSTD
LVLN
Recreatie Noord Holland