Uniforme kleding is niet alleen maar representatief en herkenbaar; het is een verlengstuk van de waarden van uw bedrijf, instelling of publieke functie. De keuzes die u in bedrijfskleding maakt, zijn dan ook net zo belangrijk als de keuzes voor bijvoorbeeld een huisstijl. Al sinds 1935 zijn uniformen ons specialisme en is het een plezier om u te helpen bij uw keuzes.

Uniformen

Koopvaardij-uniform

In het maken van uniformkleding hebben wij onze roots. Veel uniformkleding wordt tegenwoordig samengesteld met bestaande kledingmerken. Met enige trots kunnen we zeggen dat wij ook nog steeds in staat zijn om uniformkleding vanuit de basis te ontwikkelen. Naast de kleding zelf, zijn in ons diepe assortiment ook alle accessoires beschikbaar. Denk dan niet alleen aan overhemden en schoenen, maar ook aan bijvoorbeeld armkoorden en petten. Heeft u wensen voor artikelen welke niet in ons uitgebreide pakket zitten, dan gaan we er naar op zoek. In het > eigen atelier worden door vakkundige coupeuses de relevante rangen en onderscheidingen aangebracht.

Bedrijfskleding

SvR-CorporateFashion

Het is onze uitdaging om uw huisstijl succesvol door te voeren in representatieve kleding voor uw personeel, -kleding die zij bovendien graag dragen. Voor onze collectie selecteerden we daartoe diverse kledingmerken die voor zowel dames als heren eigentijds design leveren en legio accessoires die een ‘look’ kunnen completeren: van naambordjes, jassen en onderkleding tot de schoenen. Op basis van uw huisstijl stellen we complete kledingpakketten samen met alle gewenste accessoires. Waar de pasvorm van een merk niet voldoende aansluit op de lichaamsmaten van de drager, wordt de kleding in ons > eigen atelier op maat gemaakt.

Werkkleding & PBM

PBM-haven-scheepvaart

Werkkleding is een bijzondere vorm van bedrijfskleding met een specifieke functie. Vaak gelden daarvoor allerlei Europese veiligheidsnormeringen (ISO/NEN) en, afhankelijk van de toepassing, wellicht aanvullende eisen van de werkgever. Dat geldt ook voor de > persoonlijke beschermingsmiddelen waarmee uw personeel gevaarlijk werk doet. Smit & van Rijsbergen heeft zich er de afgelopen decennia op toegelegd een expert te worden op dit gebied. Naast de keuze voor het juiste materiaal (waar moet de stof tegen kunnen), zorgen wij voor > kleding en middelen die door uw medewerkers graag gedragen wordt; want slecht draagcomfort mag in onze ogen nooit reden worden om onbeschermd te werken.

Hierin zijn wij expertleverancier
In het assortiment vindt u o.a. deze merken
HAIX
Fristads
Tricorp
Sioen
Ledub
Elten
Bata
Asko
Mascot
Craft
MSA
Helly Hansen

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
GGD Brandweer
BP
Brandweer
Veiligheidsregio Flevoland
Parnassia Groep
Tata Steel
Groninger Seaport
Meldkamer Noord Nederland
Maritiem Instituut
Flora Holland
Maastricht Aachen Airpoort
Philips
GVB
De Fryske Marren
Veiligheidsregio Groningen
Recreatie Noord Holland
Heineken
Zaanstad
 • Onze medewerkers van de interne beveiliging werken graag in slijtvaste uniformen- en bedrijfskleding. Met Smit & van Rijsbergen stelden we een robuust en duurzaam kledingpakket samen, dat zij voorzien van ons bedrijfslogo en beveiligingsembleem.

  Raymond Bosboom
  Kleding coördinator Beveiliging
  Parnassia Groep
 • Smit & van Rijsbergen is voor onze veiligheidsregio al jarenlang leverancier van kleding en schoenen. Constante kwaliteit, korte levertijden en een uitstekende aftersales maken hen een betrouwbare partner. Wat ons betreft blijft deze relatie nog lang bestaan!

  Rense Ruiten
  Beheerder Team Materieel & Logistiek
  Veiligheidsregio Flevoland
 • Met de online kledingbeheer-tool hebben onze afdelingshoofden zelf controle over hun bestellingen en kledingbudget. Onze besteladministratie is enorm ontlast sinds we bij Smit & van Rijsbergen een eigen webshop hebben.

  Henk Deelstra
  Kleding coördinator
  GVB Amsterdam
 • De brandweer-wereld wordt nog steeds gedomineerd door mannen. Het was ooit lastig om goed passende kleding te vinden voor de vrouwen in ons corps. Maar niet bij Smit & van Rijsbergen, zij hebben diverse kledingstukken in damesmaten en -modellen op voorraad.

  Gerrit Combee
  Logistiek team
  Brandweer Schiphol