Voor een representatieve uitstraling van uw personeel en het draagcomfort van bedrijfskleding is het noodzakelijk dat het uniform of pak dat zij dragen goed past op hun eigen lichaamsmaten. Met onze roots in het aanmeten van uniformen, wordt het nemen van de maten vlot en secuur gedaan. Het opmeten van ieder individueel personeelslid kan in het > eigen atelier, maar natuurlijk kunnen wij ook bij u op locatie langskomen.

Het belang van de juiste pasvorm

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Een slecht passende broek, rok of colbert bederft het uniforme en representatieve beeld dat u middels bedrijfskleding nu juist wilt neerzetten. Het nemen van de juiste maten is een heel belangrijke eerste stap in het aanmeten van een uniform of pak; ieder persoon heeft immers andere lichaamsmaten en ook zal per merk kleding de pasvorm enigszins verschillen. Onze ateliermedewerkers zijn zeer bekwaam en schatten bij het nemen van de lichaamsmaten het effect in van de specifieke maatvoeringen van verschillende merken. Hiermee kunnen de coupeuses het kostuum of uniform perfect op de maten van uw medewerker aanpassen.

In ons atelier…

Voor een individuele maatneming kunt u of uw medewerker eenvoudig een afspraak maken bij ons atelier. Het registreren en opmeten duurt ongeveer een half uur.

… of op uw eigen locatie?

Voor een > groter kledingproject plannen we samen met u een schema waarin wij ieder personeelslid opmeten en registreren. Dat kan in ons eigen atelier, maar in veel gevallen komt het beter uit wanneer wij naar u toe komen op een tijdstip dat u het beste past. Onze medewerkers zijn daarvoor ook in avonduren en het weekend beschikbaar, zodat uw bedrijfsactiviteit er geen hinder van ondervindt.

Bel voor een individuele afspraak met het atelier, of neem > contact met ons op voor het inplannen van de opmeting van uw teams:

023 531 0791

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
BP
Maritiem Instituut
Brandweer
Zaanstad
GVB
Heineken
Flora Holland
Veiligheidsregio Flevoland
Maastricht Aachen Airpoort
GGD Brandweer
Tata Steel
Veiligheidsregio Groningen
Parnassia Groep
Meldkamer Noord Nederland
Groninger Seaport
Recreatie Noord Holland
De Fryske Marren
Philips