De standaard in duurzaamheid en kwaliteit

In een wereld waar bedrijfsethiek en milieuverantwoordelijkheid steeds meer aandacht krijgen, zet Uniformspecialisten de norm voor duurzame werkkleding. Onze collectie is niet alleen het toonbeeld van comfort en stijl, maar is ook een bewijs van ons engagement voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij geloven dat het mogelijk is om hoogwaardige werkkleding te leveren met een minimale ecologische voetafdruk, en onze partnerschappen met fabrikanten die erkend zijn door de Fair Wear Foundation, OEKO-Tex Standard 100 en REACH zijn hier het bewijs van. Samen zetten we grote stappen richting een duurzame toekomst.

Verantwoordelijkheid en visie

Een gezonde basis voor groei en duurzaamheid

Bij Uniformspecialisten is elke vezel van onze bedrijfskleding doordrenkt met de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elke werknemer, van productie tot eindgebruiker, deelneemt aan een veilige en gezonde werkomgeving. Deze zorg strekt zich uit tot het diepste niveau van onze productieketen, en we werken voortdurend aan het verhogen van de kennis en vaardigheden van onze leveranciers en klanten.

Onze bedrijfsstrategie is geworteld in de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze 17 doelstellingen vormen de ruggengraat van ons beleid en onze voornemens voor een duurzame wereld tegen 2030.

Certificeringen en toekomstvisie

De toekomst in professionele werkkleding

Het streven naar duurzaamheid is een doorlopende reis. Uniformspecialisten is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen voor ecologisch verantwoorde productie. Onze keuze voor samenwerking met fabrikanten die voldoen aan de criteria van de Fair Wear Foundation, OEKO-Tex Standard 100 en REACH, is geen toeval. Het is een bewuste strategie om de impact op het milieu te verminderen en de kwaliteit van onze werkkleding te waarborgen.

We zijn toegewijd aan het leveren van kleding die niet alleen esthetisch en functioneel is, maar ook ethisch geproduceerd wordt. Onze belofte is werkkleding die de drager met trots laat voelen, wetende dat hun outfit bijdraagt aan een groenere planeet en een eerlijkere wereld. Dit is wat ons drijft en wat ons onderscheidt. Kijkend naar de toekomst, blijven we innovatie omarmen en vooroplopen in de beweging naar een duurzamere industrie.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of bezoek de > Online Shop

023 531 0791

Le Dub Corporate fashion
Mullion
Brams Paris
Asko
Tranemo
Magnum
Hakro
Fristads
HellyHansen
Mascot
Clipper Corporate
James & Nicholson