Smit & van Rijsbergen

Smit & van Rijsbergen is een totaal-leverancier van uniform- en bedrijfskleding voor overheden, instellingen en het bedrijfsleven.

Met onze uitgebreide collectie, toegespitst op de verschillende bedrijfssectoren, laten wij zien dat comfort, stijl en veiligheid prima kunnen samengaan.

Wij leveren totaaloplossingen voor uw kledingproject.

Wij komen naar u toe!

Sinds 2012 is ons kantoor gevestigd in een nieuw pand aan de rand van Haarlem. Tijdens kantooruren bent u hier van harte welkom voor een bezoek.

Ook komen onze medewerkers graag naar u toe; de klanten waaraan wij bedrijfskleding leveren, bevinden zich op locaties door het hele land: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Assen, Leeuwarden, Groningen en zelfs in de overzeese gebiedsdelen Sint Maarten en Curaçao.

Wij rijden/vliegen graag een eindje voor u om!

Contact informatie

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 8:30 – 17:00u

Adres:
Oudeweg 103, 2031 CC Haarlem

Telefoonnummer:
023 531 0791

Stuur ons een bericht

VERSTUREN

Bereikbaarheid

Met de auto

Onze vestiging aan de rand van Haarlem is vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. Met de auto 3 minuten vanaf de snelweg A9 of A200.

Parkeren

Uw auto kunt u gratis parkeren voor de deur.

Met het OV

Buslijn 15 vanaf station Haarlem NS stopt voor de deur (halte Ingenieur Lelyweg). U zou het stukje ook kunnen lopen; ongeveer 10 minuten vanaf het station.

Komt u van ver weg? Combineer dan een bezoek aan het centrum van Haarlem; een prachtige historische binnenstad met een grote diversiteit aan winkels, cafe’s en restaurants.