Bedrijfskleding heeft als functie om een verlengstuk van de ‘corporate identity’ van een bedrijf, instelling of vereniging te zijn. De mode van uw personeel is zo onderdeel van de visuele communicatie; herkenbaar en eenduidig door het gebruik van huisstijlelementen, kleur en bedrijfslogo. Met stijlvolle bedrijfskleding communiceert u ook waarden aan uw klanten, zoals bv. professionaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

Voor uw corporate, instelling, bedrijf of vereniging stellen wij naar uw wens een ensemble samen uit onze grote collectie corporate fashion. Wij kunnen uw hele kledingproject verzorgen, van maten opnemen tot snelle levering aan huis.

Bedrijfskostuum

SvR_CorporateFashion

Voor onze corporate collectie kozen wij voor mooie, soepele lichtgewicht stoffen in het zwart, donkerblauw of antraciet, indien gewenst met een krijtstreep. Voor dames hebben wij korte en lange blazers, rokjes, pantalons en gilletjes. Nieuw in het assortiment is een kledinglijn met een fantastische pinpoint stof, – net weer even anders. Indien nodig wordt de kleding in ons > eigen atelier aangepast aan de individuele lichaamsmaten van uw werknemers.

Shirts en blouses

Blouse_3 kopie

Wij leveren bedrijfsmode die uw personeel graag draagt. Modieuze shirts en blouses van duurzame stoffen die zorgen voor een hoog draagcomfort en makkelijk zijn in onderhoud. Overhemden en blouses hebben we in allerlei kleuren. In de grote collectie voeren wij hoogwaardige merken als Le Dûb, waarmee u veel keuze heeft uit stijlen en pasvormen.

Accessoires

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Met talloze accessoires zoals stropdassen, sjaals, gilets, maar ook manchetknopen, dasspelden en naambadges, zorgen we ervoor dat de huisstijl van uw bedrijf wordt teruggebracht in de kleedstijl van uw personeel. Op deze manier wordt bedrijfsmode naadloos onderdeel van de corporate identity. Verdere personalisering is mogelijk d.m.v. een stijlvolle > borduring van kleding met uw bedrijfslogo.

Inkoper, assortimentsmanager of projectleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

Schoenen

Uitvaart

Nette schoenen mogen onder een mooi kostuum niet ontbreken. Draagcomfort is heel belangrijk wanneer uw medewerkers elke dag hun werk doen op schoeisel dat onderdeel is van een bedrijfsuniform. In het assortiment hebben we diverse merken met ieder een eigen leest, zodat uw medewerker altijd een schoen vindt die past.

Huisstijl

bedrijfskleding_op_maat_gemaakt

Vaak wordt ervoor gekozen om shirts, blouses of accessoires zoals stropdassen te voorzien van huisstijlelementen. Op verschillende wijzen kunnen we bedrijfskleding personaliseren en ‘branden’ met het bedrijfslogo. Borduren en bedrukken met een slijtvast sealtransfer wordt uitgevoerd in > het atelier van Smit & van Rijsbergen

Op maat gemaakt

bedrijfskleding_maat_opnemen3

Voor de uniformiteit en de representatieve look is het natuurlijk belangrijk dat bedrijfskleding correct past. Uw medewerker zal ook veel prettiger zijn/haar werk kunnen doen wanneer een kostuum of pak prettig zit. Wij nemen daarom vooraf de maten van uw werknemers, zodat onze coupeuses het colbert, de broek of rok > perfect op maat kunnen maken.

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791

Bata
Brams Paris
Chaud Devant
HellyHansen
Clipper Corporate
Le Dub Corporate fashion
James & Nicholson
Haix
Elten
Asko
Magnum
Tranemo