Vanwege onze totaaloplossingen, vakkundigheid, sterke servicegerichtheid en scherpe prijsstelling wordt Smit & van Rijsbergen door grotere bedrijven en overheidsinstellingen graag overwogen als projectpartner voor de levering van bedrijfskleding en beschermingsmiddelen voor allerlei beroepsgroepen.

Flexibel op maat

Of u nu het personeel van uw receptie-afdeling representatief wilt kleden, al uw schilders en timmerlieden van dezelfde werkkleding wilt voorzien, of uw gehele corps met het juist genormeerde bluspak wilt uitrusten: wij zijn klaar voor uw grote en kleinere projecten. Ook Europese tenders en aanbestedingen liggen binnen onze schaal. Op uw vraag leveren wij maatwerk, want maatwerk is al 75 jaar ons vak.

Brede collectie

Zorgvuldig selecteren wij merken die het design, de kwaliteit en de duurzaamheid van uw bedrijfskleding waarborgen. Met meer dan 20.000 kledingstukken, accessoires en beschermingsmiddelen in het assortiment vervullen wij vrijwel elke wens die u op dit gebied kunt hebben. Onze actuele voorraden en korte levertijden maken dat uw personeel bovendien snel kan beschikken over werkkleding waarin zij zich prettig voelen. Onze kleding is uw visitekaartje.

Projectadvies ontzorgt

Bij de aankleding van uw personeel kan er meer op u afkomen dan verwacht. Wij delen graag onze kennis en ervaring om u verder te helpen: bv. met het vertalen van uw huisstijl naar representatieve kleding voor uw personeel, bij het vaststellen van eigenschappen en eisen waaraan beschermingsmiddelen in uw project zouden moeten voldoen, of met een praktisch plan van aanpak voor het maatnemen en kleden van uw teams.

Uw eigen webshop

Bij uw grotere projecten realiseren wij voor u een efficiency-winst door een online kledingbeheer-applicatie ter beschikking te stellen. Aan de hand van een persoonlijk inlogprofiel bestelt uw personeel hiermee zelf de kleding in de juiste maat, tot een vooraf ingesteld limiet. Met overzicht op de bestellingen en rapportages uit het management informatie systeem behoudt u zelf alle controle over het budget. Geen rompslomp meer met bestellingen: de gehele logistieke afhandeling verzorgen wij!

Ons kledingatelier

Het eigen kledingatelier is na meer dan 75 jaar nog steeds het hart van ons bedrijf. Na het opmeten op uw locatie maken onze geschoolde en ervaren coupeuses hier uw bedrijfskleding op maat. Herstelwerkzaamheden, het aanbrengen van onderscheidingstekens en badges, en het borduren of bedrukken van bedrijfslogo’s zijn allemaal services die in eigen beheer vakkundig worden uitgevoerd. Dat betekent kwaliteitsbewaking, korte lijnen en snelle oplossingen.

Wij komen naar u toe

Maatnemen en passen is voor de uitstraling en het draagcomfort van bedrijfskleding uiterst belangrijk. Natuurlijk zijn uw werknemers altijd welkom om ons atelier te bezoeken voor het aanmeten van hun kleding. Maar als het u beter uitkomt dat wij op uw locatie komen aanmeten, dan maken we daarvoor gewoon een afspraak, wanneer u maar wilt! Een gediplomeerde kleermaker neemt in één bezoek de maten van iedere werknemer en wij regelen daarna de logistieke afhandeling; van bestelling tot het op maat maken in het eigen atelier.

Neem > contact met ons op voor een afspraak, of bel direct:

023 531 0791

Geen-gedoe-garantie

Wij gaan tot het uiterste om uw project naar tevredenheid af te ronden. Mocht er eens iets anders lopen dan bedoeld, dan dit lossen wij dit met uw werknemer altijd correct op. Wij noemen dit zelf de geen-gedoe-garantie. Daarmee nemen we u ook de kleine zorgen over uw kledingproject uit handen.

Met trots droegen wij bij aan projecten voor deze klanten
Maritiem Instituut
Parnassia Groep
Flora Holland
Zaanstad
Veiligheidsregio Groningen
GVB
GGD Brandweer
Veiligheidsregio Flevoland
De Fryske Marren
Maastricht Aachen Airpoort
Groninger Seaport
Meldkamer Noord Nederland
Recreatie Noord Holland
Brandweer
Tata Steel
Heineken
BP
Philips
 • De brandweer-wereld wordt nog steeds gedomineerd door mannen. Het was ooit lastig om goed passende kleding te vinden voor de vrouwen in ons corps. Maar niet bij Smit & van Rijsbergen, zij hebben diverse kledingstukken in damesmaten en -modellen op voorraad.

  Gerrit Combee
  Logistiek team
  Brandweer Schiphol
 • Onze medewerkers van de interne beveiliging werken graag in slijtvaste uniformen- en bedrijfskleding. Met Smit & van Rijsbergen stelden we een robuust en duurzaam kledingpakket samen, dat zij voorzien van ons bedrijfslogo en beveiligingsembleem.

  Raymond Bosboom
  Kleding coördinator Beveiliging
  Parnassia Groep
 • Met de online kledingbeheer-tool hebben onze afdelingshoofden zelf controle over hun bestellingen en kledingbudget. Onze besteladministratie is enorm ontlast sinds we bij Smit & van Rijsbergen een eigen webshop hebben.

  Henk Deelstra
  Kleding coördinator
  GVB Amsterdam
 • Smit & van Rijsbergen is voor onze veiligheidsregio al jarenlang leverancier van kleding en schoenen. Constante kwaliteit, korte levertijden en een uitstekende aftersales maken hen een betrouwbare partner. Wat ons betreft blijft deze relatie nog lang bestaan!

  Rense Ruiten
  Beheerder Team Materieel & Logistiek
  Veiligheidsregio Flevoland