Voor de chefkleding en kleding voor horeca personeel in het assortiment kozen wij overtuigd voor een enkel merk: Chaud Devant. Dit merk stelt ons in staat om u een keur aan representatieve en functionele kleding aan te bieden die precies voldoet aan de eigenschappen die men in de keuken of de bediening kan wensen: functioneel, representatief, duurzaam en prettig dragend.

Restaurantmanager, inkoper of chef? > Verzoek ons om de uitgebreide catalogus van Chaud Devant en wij sturen u kosteloos een exemplaar toe!

Kokskleding

Kokskleding

Kleding die in keukens, bakkerijen en patisserieën gedragen wordt, dient vooral comfortabel te zijn. Daarnaast moet de kleding om reden van hygiëne op hoge temperaturen en vaak gewassen kunnen worden, dus slijtvast zijn. Steeds meer heeft de kleding van keukenpersoneel ook een representatieve functie; ze vertegenwoordigt ambachtelijkheid en is ‘gebrand’ met huisstijlelementen zoals een > geborduurd logo. De hoogwaardige kledinglijn van Chaud Devant combineert in onze ogen alledrie deze functies.

Bediening

Bediening

Chaud Devant heeft veel aandacht voor het authentiek en onderscheidend design van hun kledinglijn. De bediening is het visitekaartje en onderdeel van de beleving van de horeca gelegenheid. Die beleving kunt u zelfs doorvoeren in de kledingstijl van uw personeel. In het assortiment vindt u verschillende typen en stijlen sloven, gemaakt uit uiteenlopende stoffen en materialen: leer, denim, katoen, etc. Alles in licht gewicht uitgevoerd en met functionele zakken.

Opleidingen

Opleidingen

Speciaal voor scholen en opleidingen stellen wij uit de hoogwaardige kleding van Chaud Devant kledingpakketten samen voor functies in de horeca. De pakketten kunnen geheel naar wens worden samengesteld, van koksmuts tot schoenen voor in de keuken. Alle kleding kan in > ons atelier gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf of opleidingsinstituut, d.m.v. een dichte borduring of door bedrukking met een sealtransfer.

Duurzaamheid en biologisch zijn in de Horeca steeds belangrijkere thema’s. Wist u dat de garens in deze kleding (RPB collectie) werden gesponnen van grondstoffen uit gerecyclede PET-flessen?

Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga direct naar de > Online Shop

023 531 0791