Als leverancier van een zeer breed assortiment BHV-kleding is Smit & van Rijsbergen een veelgekozen partner voor bedrijven en zorginstellingen die een BHV-plan paraat houden. Speciaal voor de gedifferentieerde kledingbehoefte van de bedrijfshulpverlening stelden wij pakketten samen die voldoen aan alle relevante normeringen. Met deze aantrekkelijke kledingpakketten zijn we ook voorkeursleverancier van verschillende BHV opleidingsbedrijven.

Inkoper, projectleider of BHV-opleider? Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor > uw project of aanbesteding

BHV Kleding

BHV-kleding

Hieronder vallen de BHV-hesjes en jassen die wij leveren in opvallende fluoriserende kleuren en voorzien van RWS-striping, – ook wel signaalkleding genoemd. Al deze artikelen kunnen door ons worden > bedrukt met BHV-tekst en/of de bedrijfsnaam. Het is zelfs mogelijk om de kleding met reflecterend materiaal te bedrukken d.m.v. een speciale transfer. De transfer is bijzonder slijtvast en zorgt ook in het donkere seizoen voor een goede zichtbaarheid van uw BHV-ers.

Brandwerende kleding

Werkkleding

BHV-ers doen weliswaar doorgaans niet zelf het grote bluswerk, maar zij moeten wel in staat zijn om onder vuurgevaarlijke omstandigheden een evacuatie te begeleiden of een beginnende brand te blussen. Speciaal voor die situaties hebben wij brandwerende kleding, vlamvertragende overalls, en hittewerende jacks in het assortiment. Maar ook een eigen lijn > bedrijfs-brandweerpakken, compleet met bluslaarzen en hittewerende handschoenen.

Beschermingsmiddelen

605105_Airpowr_X1

Bedrijfshulpverlening kan ook de behoefte hebben aan de nodige PBM, of Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan de veiligheidsschoenen die door bedrijfshulpverleners gedragen worden. In deze categorie vindt u tevens zaken als helmen met of zonder BHV-opdruk, gelaatsmaskers en gehoorbescherming. Zie hiervoor ook de pagina > PBM elders op deze website.

Ziet u op deze pagina een artikel niet genoemd? Wij hebben het ongetwijfeld toch! Neem > contact met ons op voor een bestelling of ga naar de > Online Shop

023 531 0791

Mascot
Fristads
HellyHansen
Hakro
James & Nicholson
Asko
Emma Safety Shoes
Chaud Devant
Tranemo
Brams Paris
Mullion
Bata