Softshell Jack de Luxe Tricorp Rewear 402701

 98.50 excl. BTW

De Softshell Luxe Rewear bevat extra veel stretch voor een fijn draagcomfort en bewegingsvrijheid. Het gebruik van een PU-tussenlaag zorgt ervoor dat het ademend vermogen optimaal blijft, waardoor je minder snel zal zweten.

Categorieën: , , , , , , , Artikelnummer: 6.402701

Beschrijving

De Softshell Luxe Rewear is een comfortabele jas met stretch die ook waterafstotend en winddicht is. Deze circualire softshell bestaat uit 100% recycled polyester en maakt onderdeel uit van het Rewear pakket: een volledig duurzaam en circulair kledingpakket. Het gebruik van recycled polyester in plaats van virgin polyester kan een lichte invloed hebben op de kleur van het artikel. Deze softshell jas is de circulaire variant van onze bekende Softshell Luxe 402006. De Softshell Luxe Rewear bevat extra veel stretch voor een fijn draagcomfort en bewegingsvrijheid. Het gebruik van een PU-tussenlaag zorgt ervoor dat het ademend vermogen optimaal blijft, waardoor je minder snel zal zweten. Deze circulaire softshell jas van Tricorp verhoogt je zichtbaarheid dankzij de reflectiepiping op de borst. De werkjas is verder voorzien van een gelamineerde rits voor een luxe uitstraling. De onderzijde van de jas is middels een elastisch koord met stoppers te verstellen. Ook de manchetten zijn te verstellen met klittenband. De Softshell Luxe Rewear beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. Aan de voorzijde is de jas voorzien van vier zakken. Ook heeft de jas een binnenzak die uitermate geschikt is voor het opbergen van je smartphone. De Softshell Luxe Rewear is verkrijgbaar in vier stoere basiskleuren.

 

Extra informatie

Beroepsgroep

Bedrijfshulpverlening, Beveiligers/Security, BOA, Bouw/Schilders, Brandweer, Horeca, Jeugdbrandweer, Luchtvaart/Cargo, Offshore, politie, Sport/vrijetijd, Zeevaart/Haven

Merk

Tricorp

Materiaal

100% polyester, 340grs

Kleur

, , ,

Maat

, , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Softshell Jack de Luxe Tricorp Rewear 402701” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Andere suggesties…