Sportieve schoen Haix BE Adventure 2.2 GTX Mid 330060

 162.45 excl. BTW

Sportieve schoen Haix BE Adventure 2.2 GTX Mid 330060

  • Zeer goed ademend
  • Binnenvoering GORE-TEX Extended
  • Dempende binnenzool
  • Zeer slipvaste zool
  • Elastische veters met snelsluiting

Beschrijving

De BLACK EAGLE Adventure 2.2 GTX is de perfecte schoen voor wie graag spontaan en flexibel wil zijn in zijn vrije tijd: of je de dag nu begint met een wandeling over natte bosgrond of eindigt in de bergen, de BLACK EAGLE Adventure 2.2 GTX is dat een echte allrounder. Het lage gewicht, de antislipzool en de hoogwaardige “Made in Europe” garanderen een perfect draagcomfort en een veilige stap op talloze avonturen.

Bovenmateriaal
De mix van microvezel en textiel is ademend, zodat frisse lucht altijd de voeten bereikt.

Binnenvoering
Het GORE-TEX® Extended-membraan is waterdicht en zeer goed ademend. Een slijtvast voeringmateriaal biedt het hoogste klimaatcomfort, vooral bij flexibel afwisselend binnen- en buitengebruik en bij warmere temperaturen.

Binnenzool
De binnenzool is comfortabel, dempend en vochtafvoerend. Een aparte hielkom zorgt voor een goede demping en voetgeleiding.

Loopzool
De zool is gemaakt van een speciale rubbersamenstelling voor een lange levensduur. Het is brandstof- en hittebestendig, koude-isolerend, krijtvrij en zelfreinigend.

Antislip
De zool met uitgesproken loopvlakpatroon zorgt voor een uitstekende grip op verschillende terreinen, zelfs bij koud weer.

Tussenzool
De elastische tweelaagse PU-tussenzool is licht en dempend. Een stabilisatiezone zorgt voor een perfecte drukverdeling op oneffen terrein.

HAIX® Climate System
Het HAIX® Climate System maakt gebruik van de natuurlijke pompbeweging tijdens het lopen, waardoor luchtcirculatie bij elke stap mogelijk is – warme lucht wordt afgegeven door de Micro-Dry voering aan de bovenkant van de laars.

Dynaframe
Het HX-designelement van trek- en scheurvast PU-materiaal bedekt het middenvoetgebied en brengt de spanning van de lacess over. De hielclip stabiliseert bovendien de achtervoet.

HAIX® Vario Wide Fit-systeem
De breedte van de schoen kan individueel worden aangepast door drie verschillende inlegzolen. De schoen wordt geleverd met een rode binnenzool (medium). Een gele binnenzool (breed) en een blauwe binnenzool (smal) zijn apart te bestellen.

Extra informatie

Beroepsgroep

Bedrijfshulpverlening, Beveiligers/Security, BOA, Luchtvaart/Cargo, Offshore, politie, Sport/vrijetijd

Eenheid

Paar

Kleur

Merk

Haix

Materiaal

Microfiber

Maat

, , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportieve schoen Haix BE Adventure 2.2 GTX Mid 330060” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Andere suggesties…