Schoen CONNEXIS GO GTX LOW Ws Black-Ice Haix 360006

 165.45 excl. BTW

HAIX CONNEXIS Go GTX Ws low Black-Ice

Article no. 360006

GORE-TEX®
Ontlasting van de demping
Bijzonder anti-­ slip
CONNEXIS fasciaband
Elastische veters
Certificering volgens:
Niet gecertificeerd
Kleur:
Black-Ice
Hoogte in cm:
8,0 cm
Hoogte:
laag
Bovenmateriaal:
Microvezel/Textiel
Veiligheidsklasse:
Geen Veiligheidsklasse
Slot:
Snelsluiting / Elastische veters
Waterdicht:
Waterdicht dankzij GORE-TEX®
Gewicht per schoen:
405g
Categorieën: , , , , , Artikelnummer: 50.360006

Beschrijving

Schoen CONNEXIS GO GTX LOW Ws Black-Ice Haix 360006

Jouw CONNEXIS Go GTX is niet alleen waterdicht en slipvast, maar je ook ademend en licht – een ideale begeleider voor je vrije tijd.

Waterdicht dankzij GORE-TEX®

Jouw voeten blijven droog en jij blijft gezond, want de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice is permanent waterdicht en extreem ademend. Daarvoor zorgt het drielaags GORE-TEX®-membraan in de complete voering van de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice.

Ademend dankzij het bovenmateriaal van textiel

Jouw Connexis Go GTX Ws low Black-Ice met bovenmateriaal van textiel laat je voeten ademen omdat het waterdamp doorlaat en vocht naar buiten afvoert. Daarvoor zorgt het gebruik van de fijn verwerkte microvezelstof.

Stevige grip dankzij anti-­ slip

In de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice ervaar je een stevige grip in iedere situatie. Om te voorkomen dat je uitglijdt, biedt de zool van de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice met zijn speciale rubbersamenstelling en innovatieve profielconstructie je een extreem hoge beveiliging en grip op een grote verscheidenheid aan vloeren.

In een mum van tijd gestrikt met FLEXLACE SYSTEM

De Connexis Go GTX Ws low Black-Ice kun je in een handomdraai strikken of losmaken, het Flexlace System maakt het eenvoudiger met elastische veters aan- en uit te trekken. Bovendien biedt Flexlace een optimale aanpassing van de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice aan je voet.

Vermindering van vermoeidheid met CONNEXIS

De {$productfamilie} geeft u meer uithoudingsvermogen in het dagelijks leven, omdat de inwendige verwerking met CONNEXIS fascia tape de voetspieren stimuleert. Het resultaat: comfort dat het hele lichaam verkwikt.

Verlichtende demping met de HAIX Absorption

Je beleeft een prettig draaggevoel in de Connexis Go GTX Ws low Black-Ice , zelfs als je meerdere uren onderweg bent. Want de ingewerkte dempende hak binnenin veert elke stap op. We noemen dit HAIX Absorption: voor energie, zelfs tijdens lange werkdagen.

Energy Return tussenzool

Eindeloos energie. De Energy Return tussenzool neemt bij elke stap energie op en geeft die daarna weer af. Zo beweeg je efficiënter en bespaar je de hele dag door je krachten.

Perfecte pasvorm dankzij speciale leesten

De passende schoen voor je voet. Dankzij de speciaal ontwikkelde leesten zit je Connexis Go GTX Ws low Black-Ice perfect en zorgt zo voor maximaal draagcomfort, de hele dag.

Extra informatie

Eenheid

Paar

Kleur

Materiaal

Microfiber/Textiel

Merk

Haix

Maat

, , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoen CONNEXIS GO GTX LOW Ws Black-Ice Haix 360006” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie